Praktijk voor Oefentherapie Cesar Doetinchem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hof van Parijs 2 -02 , 7007 JE Doetinchem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Praktijk voor Oefentherapie Cesar Doetinchem

Oefentherapie Cesar richt zich, ongeacht de klacht of aandoening, op het gehele lichaam en niet alleen op dat deel van het lichaam waar de klacht zich manifesteert. De oorzaak van de klacht wordt beoordeeld en behandeld door te kijken naar de samenhang tussen klacht, lichaamshouding en bewegingsgewoontes. U krijgt een individueel behandelprogramma waarin u werkt aan een blijvende verbetering van uw totale houdings- en bewegingspatroon. Met als resultaat: het verhelpen van bestaande klachten en het voorkomen van toekomstige klachten.

Oefentherapie Cesar komt in feite neer op het “coachen” van de patiënt. De oefeningen die u krijgt aangereikt vormen als het ware het gereedschap waarmee u zelf aan de slag kunt. Voor de effectiviteit van de therapie is het dus van doorslaggevend belang dat u actief aan de behandelingen deelneemt en bereid bent om uzelf een nieuw, gezond bewegingsgedrag aan te leren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Oefentherapie Cesar Doetinchem in Hof van Parijs 2 -02, Doetinchem Gelderland 7007 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7007 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824009]