Deurtelefoons met of zonder video

Deurtelefoons met of zonder video van Products4engineers - Reed Business

Door: Products4engineers - Reed Business  16-05-2007
Trefwoorden: Toegangscontrole, Intercom, Deurtelefoon

Deze compacte opbouwapparaten  worden gekenmerkt door een ergonomisch ontwerp, een eenvoudige bediening en een groot aantal uitvoeringsvarianten. De eenvoudige montage en de automatische inbedrijfname volgens het plug & play-concept besparen de installateur veel tijd.

Net als het handsfree bellen in de auto functioneren de deurstations automatisch; alleen voor het aannemen en beëindigen van een gesprek wordt één toets gebruikt. Een elektronische regeling herkent de spraakrichting en onderdrukt gelijktijdig achtergrondgeluid.

Bij het ontwerp van de deurtelefoons is veel aandacht besteed aan een eenvoudige en veilige bediening. De gesprekstoets heeft daarom niet alleen een andere vorm dan de overige toetsen, maar is ook beduidend groter.

De functie wordt onmiskenbaar aangegeven door een mondsymbool. Met de vormgeving wordt voorkomen dat de gebruiker onbedoeld op de deuropen-toets drukt en er een serieus veiligheidsrisico ontstaat.

Als bijkomend voordeel is de grote gesprektoets ook goed herkenbaar voor oudere mensen en kan de toets in geval van nood eventueel ook worden bediend met de elleboog. Behalve een veilige bediening biedt het ontwerp alle ruimte voor individualiteit.

De deurstations zijn in twaalf uitvoeringen verkrijgbaar met afwerkingsuitvoeringen die variëren van aluminium, RVS en 24 karaat verguld edelstaal tot hoogglanslak en fijn houtfineer. De deurstations hebben een opbouwhoogte van slechts 23 mm en worden in twee stappen gemonteerd.


Meer informatie over dit product vindt u op www.TR-online.nl

Trefwoorden: Deurtelefoon, Intercom, Siedle, Toegangsbeveiliging, Toegangscontrole

Contact Products4engineers - Reed Business

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share