Dimbare Spaarlamp

Dimbare Spaarlamp van Products4engineers - Reed Business

Door: Products4engineers - Reed Business  21-05-2007
Trefwoorden: Vof, Spaarlamp, Megaman

De DorS-spaarlamp (Dimming on random Switch) wordt in een gewone gloeilampfitting gedraaid. Door de normale lichtschakelaar aan en uit te schakelen, kan het lichtniveau van de DorS-lamp in vier stappen worden gedimd.

Als de lamp voor de eerste keer wordt ingeschakeld, gaat het lichtniveau naar 100 %. Door vervolgens snel de lichtschakelaar uit en weer aan te schakelen gaat de DorS-lamp branden op 66 % van zijn maximaal vermogen. Herhalen van deze procedure reduceert het opgenomen vermogen tot 33% respectievelijk 5 %.

DorS-lampen geven een dubbele besparing: enerzijds de normale besparing die samenhangt met het spaarlampprincipe, anderzijds de besparing door het dimmen.

De goedkoopste DorS-spaarlamp heeft een maximaal vermogen van 11 W en is voorzien van een E27 fitting. Hij wordt geleverd in de kleur wit en voor een netspanning van 230 V. Het vermogen is dimbaar op 11 W, 8 W, 6 W, 4 W.

De DorS-lamp heeft een diameter van 60 mm, een lengte van 113 mm, een lichtsterkte van 570 lumen en een levensduur van 10.000 uur.

Meer informatie over dit product vindt u op www.TR-online.nl

Trefwoorden: Dimbare, Dimmen, Dors, Gedimd, Megaman, Regelbaar, Spaarlamp, Vego, Vof,

Contact Products4engineers - Reed Business

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share