Intelligente servomodule voor flexibele aandrijftechnologie

Intelligente servomodule voor flexibele aandrijftechnologie van Products4engineers - Reed Business

Door: Products4engineers - Reed Business  04-05-2007
Trefwoorden: Industrie, Verpakkingsmachines, Elektrisch

De geïntegreerde servoaandrijving voor verpakkingsmachines van de iSH servo serie heeft flensafmetingen van 70 mm en 100 mm. Ze combineert de compacte SH servomotor en de bijbehorende MC-4 servoversterker in één module. Deze wordt door een nieuw bekabelingsconcept rechtstreeks verbonden met de PacDrive Motion/Logic controller en voeding. Hybride kabels lopen van de voeding naar de servomodules.

Tot zestien iSH servomodules kunnen worden door dezelfde voeding worden voorzien van stroom. Door toepassing van distributiedozen voor de hybride kabels kunnen lijn- en boomstructuren worden geconstrueerd en ook een combinatie van beide varianten.

Vergeleken met een standaard bekabeling reduceert dit kabellengtes met maximaal 70%. De iSH aandrijvingen zijn volledig software compatible met de bestaande SH servo motoren en MC-4 servo versterkers. Daardoor kunnen ze worden verbonden met hetzelfde gesynchroniseerde netwerk voor de drives.

Meer informatie over dit product vindt u op www.TR-online.nl

Trefwoorden: Elektrisch, Elektrische Aandrijftechniek, Industrie, Motorregelaar, Servoaandrijving, Servoversterker, Verpakkingsmachines

Contact Products4engineers - Reed Business

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share