Lasersnijmachine voor dunne componenten

Lasersnijmachine voor dunne componenten van Products4engineers - Reed Business

Door: Products4engineers - Reed Business  08-06-2007
Trefwoorden: Laser, Bewerking, Snijmachine

De L6 lasersnijmachine werkt met digitaal geregelde, lineaire aandrijfmotoren die de vliegende optiek met snelheden tot 300 m/min positioneren. Samen met de hoge versnelling in alle asrichtingen en de dikte- en materiaalafhankelijke snijsnelheid, biedt de L6 daarmee een ongekende dynamiek en productiviteit die in het dunne-plaatgebied tot hun recht komen.

Toenemende positionerings- en bewerkingssnelheden zijn bij de lasersnijmachines, die tegenwoordig op de markt komen, een algemene tendens. Het bijzondere van de L6 is dat dergelijke hoge snelheden mogelijk zijn zonder dat daarbij de kwaliteit - in termen van contourprecisie, positioneernauwkeurigheid en snijkantgesteldheid - in het gedrang komt. Finn-Power hanteert in dezen strenge criteria, zoals een maximale afwijking in de positie van het gat van 0,1 mm (in X- en Y-richting) en een vormafwijking van ten hoogste 0,05 mm.

Desalniettemin kunnen in dun materiaal tot duizend gaten per minuut worden gesneden. Dit is te danken aan een reeks constructieve maatregelen, geavanceerde bewegingstechnologie, de lineaire aandrijfmotoren en de speciale besturingsmethodiek.

Meer informatie over dit product vindt u op www.TR-online.nl

Trefwoorden: Bewerking, Finn-power, Laser, Safan, Snijmachine,

Contact Products4engineers - Reed Business

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share