Shock Detector voor monitoring van transporten

Shock Detector voor monitoring van transporten van Products4engineers - Reed Business

Door: Products4engineers - Reed Business  18-06-2007
Trefwoorden: Vracht, Detector, Logger

ShockTimer-Plus 3D (STP-3D) is een low cost Shock Detector voor het monitoren van het logistieke proces. De logger kan aan de vracht worden bevestigd en zal niet alleen het exacte tijdstip registreren waarop de vracht ruw werd behandeld, maar ook de mate van schok waaraan de vracht werd blootgesteld.

De logger detecteert en registreert de schokken die gelijk of groter zijn als het activatieniveau van de logger, en registreert de datum, tijdstip en het schokniveau (g-level). Deze logger is resettable en herbruikbaar door een draadloze IRDA interface naar een PC.

De logger wordt geleverd met een eenvoudig software pakket (MS-windows) voor configuratie en het downloaden van data. Bestanden kunnen in MS-excel worden geopend voor analyse en beoordeling.

Het systeem kan worden toegepast voor de vergelijking en evaluatie van de handeling van diverse transporteurs; monitoren van transport, op- en overslag; pallets, zee containers, ISO containers, kratten; vervoer per spoor; transformators, grote machines, brandstof cellen, semiconductor gerelateerde machines; medische apparatuur en equipement; vlucht turbulentie, harde landingen; wapens en wapensystemen.

Meer informatie over dit product vindt u op www.TR-online.nl

Trefwoorden: Detector, Logger, Shock, Stp-3d, T-service, Vracht,

Contact Products4engineers - Reed Business

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share