David Plink gaat van VNU Business Publications naar Reed Business Nederland

Door: Reed Business  10-11-2006
Trefwoorden: Personalia

Per 1 januari a.s. gaat David Plink, nu werkzaam bij VNU Business Publications, werken voor Reed Business Nederland. Hij zal zijn internetexpertise gaan inzetten voor de uitgeefgroep MKB (met de merken Bizz en Zibb) en hij gaat een bijdrage leveren aan de verdere groei van online recruitment binnen Reed Business.

Voor David Plink ligt deze keuze voor de hand: "Reed Business heeft een sterke positie in print en online media en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de versnelling van de groei in online en aan de onderlinge versterking van de print- en online activiteiten."

Voor Reed Business is het aantrekken van Plink ook een logische stap. Marianne van Leeuwen, CEO van Reed Business Nederland: ”Reed Business is volop bezig met het nieuwe uitgeven. We omarmen het internet en geloven sterk in on- en offline combinaties. Davids online ervaring en expertise zullen zeker aan ons succes gaan bijdragen.”

David zal als publisher gaan werken in het team van Paul Verhoeff dat verantwoordelijk is voor merken als Elsevier, FEM Business, Zibb, Bizz, Totaljobs en Kellysearch.

David heeft tien jaar ervaring in de publishing business, zowel aan uitgevers- als aan bureauzijde. In de afgelopen zeven jaar is hij bij VNU Business Publications in diverse rollen betrokken geweest bij sales, marketing, business development en technologie.

Trefwoorden: Personalia