JobsinFinance.nl snelst groeiende financiële vacaturesite van Nederland.

JobsinFinance.nl snelst groeiende financiële vacaturesite van Nederland. van Reed Business

Door: Reed Business  02-02-2007
Trefwoorden: Financiële Professionals, Financiële Vacaturesite, Jobsinfinance.nl,

JobsinFinance.nl snelst groeiende financiële vacaturesite van Nederland
 
Het aantal nieuwe vacatures op de financiële vacaturesite JobsinFinance.nl is tussen 2005 en 2006 verdrievoudigd. Hiermee is JobsinFinance.nl uitgegroeid tot de nummer 1 vacaturesite voor financiële professionals in Nederland. Om zijn positie te verstevigen lanceert Jobs in Finance op 1 februari 2007 een nieuwe huisstijl.
 
Het totale aantal financiële vacatures in Nederland is tussen 2005 en 2006 gestegen met 42% (bron: Nielsen Media Research 2006). Deze stijging is ook duidelijk zichtbaar geweest op JobsinFinance.nl. Het afgelopen jaar is het aantal financiële vacatures zelfs verdriedubbeld van 2.950 nieuwe vacatures in 2005 naar ruim 9.000 nieuwe vacatures in 2006. Deze sterke groei lijkt zich voort te zetten in 2007. In de eerste maand van 2007 zijn al meer dan 1.500 nieuwe vacatures toegevoegd.
 
Op de Nederlandse arbeidsmarkt bestaat een groeiend tekort aan financiële professionals. JobsinFinance.nl speelt hierop in met een vakkundig platform van hoge kwaliteit, gericht op het samenbrengen van werkgevers en financiële professionals. De nieuwe website met meer zoekfunctionaliteiten en een strakkere huisstijl, in het herkenbare Elsevier-rood, is ontwikkeld door New Fountain en geïmplementeerd door Blue Skies.
 
Over Jobs in Finance
JobsinFinance.nl is onderdeel van mediabedrijf Reed Business Information, dochter van het beursgenoteerde Reed Elsevier. Jobs in Finance biedt hbo+-vacatures aan in accountancy, controlling, fiscaal en financieel management. De site geeft toegang tot een netwerk bestaande uit o.a. brancheverenigingen zoals NIVRA, NOvAA, IIA, diverse hogescholen en universiteiten en vakbladen zoals o.a. De Accountant, Accountant Adviseur, Controllers Magazine, Beleggers Belangen en EDP-Auditor.
 
                                                                                                                                
Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Neem voor meer informatie contact op met:
Jobs in Finance
Minke Kooman
Tel.: 020 – 515 94 70
E-mail: Minke.Kooman@reedbusiness.nl <mailto:Minke.Kooman@reedbusiness.nl>

Trefwoorden: Financiële Professionals, Financiële Vacaturesite, Jobsinfinance.nl,