Teerink Garagebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boeninksteeg 14 , 7009 ZC Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Teerink Garagebedrijf

Garagebedrijf Teerink in Doetinchem heeft een ruime werkplaats met 4 hefbruggen. Hiermee kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met elk merk automobiel. Onze specialiteit zijn de automobielen van het merk Opel en Volkswagen maar ook andere merken zijn welkom. We zijn een open bedrijf, wie zijn auto niet in de steek wil laten tijdens een kleine reparatie is van harte welkom in de werkplaats.

Naast onze werkplaats beschikken wij over een verkoopafdeling voor nieuwe- en gebruikte automobielen. Gemiddeld hebben wij 50 (jong)gebruikte occasions te koop in iedere prijsklasse. Deze occasions kunnen worden geleverd met Bovag Garantie.

Door middel van mond op mond reclame is ons bedrijf een begrip geworden in en rondom Zelhem en Doetinchem. In ons bedrijf proeft u nog de sfeer van onze agrarische oorsprong; gemoedelijk en gezellig. Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Teerink Garagebedrijf in Boeninksteeg 14, Doetinchem Gelderland 7009 ZC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7009 ZC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764980]