2e druk van het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

2e druk van het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  23-06-2008
Trefwoorden: Therapie, Dierenarts, Medicijnen

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor diereigenaren een toegankelijk naslagwerk.

Deze tweede druk is volledig geactualiseerd en uitgebreid met maar liefst 2000 nieuwe trefwoorden. Elk trefwoord is (opnieuw) gewogen en waar nodig aangevuld. Meer relevante ziekten zijn omschreven en beschrijvingen van een aantal aandoeningen zijn geactualiseerd. Tevens zijn handige tabellen zijn in het woordenboek toegevoegd met normaalwaarden van bloedonderzoek voor de meest voorkomende diersoorten.

In deze editie is nog meer gelet op de nuttige informatie voor gebruik in de dagelijkse praktijk van dierenartsen en dierverzorgende beroepen. Bij ziekten staan symptomen genoemd en van diersoorten treft u de relevante kenmerken en erfelijke eigenschappen aan.

De auteur, Peter Klaver, heeft door zijn jarenlange ervaring als dierenarts en als docent diergeneeskunde de inhoud goed kunnen afstemmen op de informatiebehoefte van dierenartsen, dierenartsassistenten en dierverzorgers. Ook voor studenten en diereigenaren is dit een toegankelijk naslagwerk.

De volgende categorieën trefwoorden komen aan de orde: anatomie & fysiologie, ziekteleer/pathologie, therapie, anesthesie, medicijnen, organisaties en afkortingen.

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is ook ‘op maat’ leverbaar. Neem hierover gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs voor het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is € 29,50 exclusief btw.
Het boek is verkrijgbaar bij Reed Business, tel: (0314) 35 83 58,
fax (0314) 35 82 59, e-mail: info@vakkennis.com of internet: www.vakkennis.com

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde (ISBN 9789062287208) is ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Einde persbericht

Trefwoorden: Aandoeningen, Anatomie & Fysiologie, Anesthesie, Bloedonderzoek, Diereigenaren, Dierenarts, Dierenartsassistenten, Diersoorten, Dierverzorgende Beroepen, Erfelijke Eigenschappen, Isbn 9789062287208, Medicijnen, Symptomen, Therapie, Ziekten,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share