4e druk Energie Zakboek, Leverbaar vanaf 17 november 2008

4e druk Energie Zakboek, Leverbaar vanaf 17 november 2008 van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  04-11-2008
Trefwoorden: Duurzaamheid, Energiebesparing, Waterstof

Efficiënt gebruik van energie, duurzaamheid, energie-innovatie en energiebesparing blijven actueel. Hierdoor blijft de vraag naar informatie over energie groot. De 4e druk van het Energie Zakboek biedt alle relevante gegevens en de meest opvallende veranderingen op Energiegebied.

Deze volledig geactualiseerde druk geeft veelzijdige informatie over energie en techniek, in de vorm van definities, formules, tabellen en figuren en de bijbehorende achtergrondinformatie. Zowel bekende technieken als nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energietechniek en de daarmee samenhangende beleidsaspecten worden in dit boek besproken.

Nieuw is het hoofdstuk “Nieuwe ontwikkelingen”, hierin is aandacht voor: kernfusie, waterstof, getijden- en golfenergie, nieuwe vormen van water- en zonne-energie en warmtekrachtkoppeling. In het hoofdstuk “Energie in de samenleving”, is nieuwe informatie toegevoegd over het energiebeleid in Europees en internationaal perspectief en handel in CO2-emissierechten. De informatie met betrekking tot energiewetgeving is flink uitgebreid. Er is tevens aandacht voor controversen en dilemma’s.

De deskundige redactie heeft haar kennis en ervaring vastgelegd in deze nieuwe druk.
Het team bestaat uit:
• Ir. P.H.H. Leijendeckers Prof. Em.TU/Eindhoven
• Dr. Ir. J.L.A. Jansen Prof. Em. Voormalig directeur Duurzame Technologie, DG Milieu, Ministerie van VROM
• Ir. D.C.E.M. de Keukeleere. Hoofd Energietechnologie, VITO, België
Deze redactie en meer dan 50 auteurs, allen specialisten in hun eigen vakgebied, zijn de garantie voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en actualiteit van deze uitgave.

Vanaf januari 2009 ook leverbaar op cd-rom
Dit Energie Zakboek is binnenkort ook op cd-rom verkrijgbaar. Praktisch in het gebruik door het handige zoekprogramma. Zoeken kan via de index, maar ook op trefwoord(en). Alle teksten en figuren kunnen worden bewerkt en geprint. De cd-rom Energie bevat bovendien hyperlinks naar interessante internetsites.


Bestellen
De Energie uitgaven zijn verkrijgbaar bij Reed Business, tel: (0314) 35 83 58,
fax (0314) 35 82 59, e-mail: [email protected] of internet: www.vakkennis.com
Ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Energie Zakboek (ISBN 978 906228 736 9) € 184,50 excl. btw
Cd-rom Energie (ISBN 978 90 6228 737 6) € 184,50 excl. btw
Combinatieprijs Energie Zakboek + cd-rom Energie (ISBN 978 90 6228 738 3) € 276,75 excl. btw

Einde persbericht

Trefwoorden: Beleidsaspecten, Cd Rom Energie, Duurzaamheid, Energie Zakboek, Energiebesparing, Energie-innovatie, Energiewetgeving, Getijdenenergie, Golfenergie, Kernfusie, Reed Business, Vakdocumentaire Uitgave, Warmtekrachtkoppeling, Waterstof,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share