Nieuw! Handboek voor Toegankelijkheid 6e druk verschijnt 10 april 2008

Nieuw! Handboek voor Toegankelijkheid 6e druk verschijnt 10 april 2008 van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  19-03-2008
Trefwoorden: Verlichting, Verstandelijke Handicap, Lichamelijke Handicap

Bouwen met als motto ‘de burger staat centraal’ kan niet zonder rekening te houden met de toegankelijkheid van gebouwen en de gebouwde omgeving. Toegankelijkheid is nu een veel breder begrip. Het gaat er om dat iedereen die dat wil, zelfstandig gebruik moet kunnen maken van gebouwen. We streven naar een integraal toegankelijk gebouwde omgeving voor iedereen.

Het Handboek voor Toegankelijk helpt om snel inzicht te krijgen in het ontwerpen, bouwen, inrichten en beheren van voor iedereen toegankelijke buitenruimten, gebouwen en woningen. Dit handboek biedt ergonomische maatvoering (denk hierbij aan bewegingsruimte, verlichting, luchtkwaliteit etc). Bovendien kan men eenvoudig bepalen of bouwkundige ontwerpen of bestaande voorzieningen voor iedereen toegankelijk zijn.

Dit handboek is de opvolger van het bekende naslagwerk ‘Geboden Toegang’. Tevens is het handboek BuitenGewoon Wonen (toegespitste richtlijnen en aandachtspunten voor woningen bestemd voor ouderen, mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige handicap) geïntegreerd in deze nieuwe druk.

Het Handboek voor Toegankelijkheid is bestemd voor wie direct of indirect betrokken is bij de inrichting, vormgeving en het beheer van buitenruimten, gebouwen en woningen, zoals: architecten- en adviesbureaus, gemeenten en overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en
–stichtingen, zieken- en verpleeghuizen en zorginstellingen, gebouwbeheerders, bouw- en installatiebedrijven, (woon)consumentenorganisaties.

De prijs van het Handboek voor Toegankelijkheid is €137,50
Het Handboek is ook verkrijgbaar op cd-rom prijs € 137,50

Tot 10 september 2008 geldt er een combinatieprijs voor het boek + cd-rom van € 206,25
Alle prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.


De producten zijn verkrijgbaar bij Reed Business, tel: (0314) 35 83 58,
fax (0314) 35 82 59, e-mail: [email protected] of internet: www.vakkennis.com

Handboek voor Toegankelijkheid boek ISBN 978 90 6228 684 4
Handboek voor Toegankelijkheid cd-rom ISBN 978 90 6228 685 0
Combinatie Handboek voor Toegankelijkheid boek + cd-rom ISBN 978 90 6228 704 8

Ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Trefwoorden: Architecten- En Adviesbureaus, Bewegingsruimte, Bouw- En Installatiebedrijven, Bouwkundige Ontwerpen, Buitengewoon Wonen, Ergonomische Maatvoering, Geboden Toegang, Gebouwbeheerders, Gemeenten En Overheden, Handboek Voor Toegankelijkheid, Integraal Toegankelijk, Lichamelijke Handicap, Luchtkwaliteit, Meervoudige Handicap, Projectontwikkelaars, Toegankelijkheid Van Gebouwen, Verlichting, Verstandelijke Handicap, Voorzieningen, Woningbouwverenigingen,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share