Nieuw! Horeca de baas – geld verdienen met gastvrijheid

Nieuw!  Horeca de baas – geld verdienen met gastvrijheid van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  10-06-2008
Trefwoorden: Bedrijfsvoering, Horecabedrijven, Horecabedrijf

Doetinchem, mei 2007

Het verlenen van gastvrijheid is een veelzijdig vak, waarbij commercieel denken en handelen noodzakelijk zijn. Dit boek biedt horecaondernemers adviezen en inzichten die direct resultaat en omzet opleveren. En is een steun in de rug bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

De uitgave beantwoordt vragen als: Hoe start en exploiteer ik succesvol een horecabedrijf? Hoe geef ik mijn bedrijf een nieuwe impuls? Hoe verhoog ik mijn omzet en verlaag ik mijn kosten? Hoe zorg ik voor continuïteit? Maar bovenal geeft dit boek u antwoord op de vraag: Hoe maak ik winst met mijn horecabedrijf?

Dit praktijkgerichte boek bevat praktische voorbeelden en adviezen, zodat het iedere horecaondernemer zal aanspreken die telkens terugkerende problemen wil oplossen.

Inhoud
Henk Kloosterhuis en Martijn Verheule introduceren in dit boek het Horeca Ondernemers Succeswiel bestaande uit zeven punten:
1. De kern van de horeca; de gast als klant zien.
2. De ondernemer; ondernemen is denken, durven, doen en doorzetten.
3. De gast; de gast een reden geven om te komen.
4. Het bedrijf; het optimaal benutten van mensen, middelen en markten.
5. Het doen; het doen van de juiste dingen op de juiste tijd.
6. Het resultaat; het maken van resultaat door bottomline-up denken.
7. De toekomst; vanuit de toekomst terugdenken.

De 7 punten laten u anders naar uzelf en uw bedrijf kijken en beweren vaak het tegenovergestelde
van hoe u tot nu toe dacht. In ieder hoofdstuk leest u hoe u de zeven succespunten toepast in uw bedrijf, ondersteund door voorbeelden van uw concurrenten.

Redactie
Henk Kloosterhuis en Martijn Verheule adviseerden samen in bijna veertig jaar meer dan vijfduizend horecabedrijven. U leest in dit boek over hun belangrijkste ervaringen met succesvol ondernemen in de horeca.

Voor wie bestemd
Ondernemers of managers in de horeca die resultaat willen zien.

Prijzen en levering
De prijs van het boek is € 79,50 excl.btw (€84,27 incl.btw). Het boek is ook verkrijgbaar in combinatie met het zakboekje 'Marges in de horeca'. De voordeelprijs voor beide boeken is € 84,95 excl. btw) en (€ 90,05 incl. btw).

ISBN: 978 90 6228 604 1
1e druk 2008

De boeken zijn verkrijgbaar bij Reed Business bv, telefoon (0314) 35 83 58 of fax (0314) 35 82 59. Er kan ook worden besteld via e-mail: [email protected] of internet: www.vakkennis.com.

Vanaf 22 mei is ‘Horeca de baas’ leverbaar. Vóór die tijd kan er op de uitgave worden ingeschreven.

Einde persbericht

Trefwoorden: Bedrijfsvoering, Horecabedrijf, Horecabedrijven, Horecaondernemers, Www.vakkennis.com

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share