Nieuw verschenen bij Reed Business: boek Houdbaarheid van voedingsmiddelen!

Nieuw verschenen bij Reed Business: boek Houdbaarheid van voedingsmiddelen! van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  19-09-2007
Trefwoorden: Voedingsmiddelenindustrie, Bederf, Constante Productkwaliteit

Houdbaarheid is een van de belangrijkste thema’s binnen de voedingsmiddelenindustrie. Een langere houdbaarheid betekent meer en langere afzetkanalen, een uitbreiding van de logistieke regio en vooral een langdurige constante productkwaliteit.

Door de toenemende vraag naar voedsel met een langere houdbaarheid is er in de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar het tegengaan of het verminderen van bederf bij voedingsmiddelen. Het boek Houdbaarheid van voedingsmiddelen behandelt de verschillende soorten bederf die in voedingsmiddelen op kunnen treden en welke methoden en middelen er gebruikt kunnen worden om dit bederf tegen te gaan of te verminderen. Ook zijn er rekenvoorbeelden en casestudies opgenomen.

Dit naslagwerk bevat de meest relevante zaken op het gebied van de houdbaarheid. Het biedt u een brede basis met daarnaast veel verdiepende informatie die u helpen bij het verbeteren van de houdbaarheid van uw producten.

Voor het boek Houdbaarheid van Voedingsmiddelen (ISBN 978 90 6228 653 9) geldt een actieprijs van € 119,50 excl. btw (prijs na 3-12-2007 € 139,50 excl. btw). Deze uitgave is verkrijgbaar bij Reed Business, telefoon (0314) 35 83 58 of fax (0314) 35 82 59. Er kan ook besteld worden via e-mail: [email protected] of internet: www.vakkennis.com Uiteraard is deze uitgave ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Redactie: Dr. Ir. T. Wijtzes, Ing. S.M.J. van Hagen en Ir. M. van Dalvoorde
1e druk/2007/320 pag.

Einde persbericht

Trefwoorden: Bederf, Constante Productkwaliteit, Houdbaarheid Van Voedingsmiddelen, Langere Houdbaarheid Verminderen Van Bederf, Voedingsmiddelenindustrie, Www.vakkennis.com,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share