Nieuw verschenen bij Reed Business cd-rom Bedrijfstelefonie!

Nieuw verschenen bij Reed Business cd-rom Bedrijfstelefonie! van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  11-09-2007
Trefwoorden: Beleidsvorming, Bedrijfstelefonie, Reed Business

Nieuw verschenen bij Reed Business cd-rom Bedrijfstelefonie!

In de praktijk blijkt het managen van bedrijfstelefonie vaak lastig omdat goede informatie en een goed overzicht ontbreken. Daarom is er nu de cd-rom Bedrijfstelefonie, deze cd-rom is een praktische leidraad om de bedrijfstelefonie in organisaties te managen.

De cd-rom Bedrijfstelefonie bevat een toelichting op een reeks van processtappen die bij het managen van bedrijfstelefonie aan de orde komen. De cd-rom is tevens een handleiding om een eigen Elektronisch Dossier Bedrijfstelefonie op te bouwen, het geeft een basis voor toekomstige beleidsvorming.

De handige checklist op de cd-rom bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft de randvoorwaarden aan die nodig zijn voordat men met bedrijfstelefonie start. In het tweede deel van de checklist staan vragen over o.a. het programma van eisen, de offerte-aanvraag, opdrachtverlening, oplevering en instructie en service en onderhoud. De toelichtingen en voorbeelden op de cd-rom vergroten het gebruiksgemak. Opgenomen zijn o.a. een model offerte-aanvraag, een voorbeeld van een programma van eisen en een werkplekmodel. Ook staan op de cd-rom diverse hyperlinks naar nuttige internetsites.

Voor de cd-rom Bedrijfstelefonie (ISBN 978 90 6228 522 8) geldt een prijs van € 94,50 exclusief btw. De uitgave is verkrijgbaar bij Reed Business, telefoon (0314) 35 83 58 of fax (0314) 35 82 59. Er kan ook besteld worden via e-mail: [email protected] of
internet: www.vakkennis.com Uiteraard is deze uitgave ook verkrijgbaar bij de
erkende boekhandel.

Trefwoorden: Bedrijfstelefonie, Beleidsvorming, Cd-rom Bedrijfstelefonie, Elektronisch Dossier Bedrijfstelefonie, Model Offerte-aanvraag, Reed Business, Vakdocumentaire Uitgaven, Werkplekmodel, Www.vakkennis.com,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share