Nieuw verschenen Handboek Bouwregelgeving in woord en beeld,

Nieuw verschenen Handboek Bouwregelgeving in woord en beeld, van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  09-10-2007
Trefwoorden: Regelgeving, Brandcompartimenten En Vluchtwegen, Handboek Bouwregelgeving In Woord En Beeld,

In samenwerking met Uythoven Bouw Advies is bij Reed Business het boek ‘Bouwregelgeving in woord en beeld, versie 2007’ verschenen.

Deze uiterst handige uitgave bevat ruim 200 technische bouwtekeningen van praktijksituaties met verwijzingen naar de belangrijkste regelgeving. Elke tekening geeft een helder beeld van de meest voorkomende situaties en omvat alle bouwdelen die van belang zijn. Op de tekstpagina’s zijn de eisen opgesomd waaraan de bouwdelen moeten voldoen en wordt verwezen naar de betreffende artikelen in de regelgeving.

De onderdelen Brandcompartimenten en Vluchtwegen zijn volledig herschreven en fors uitgebreid. Daarnaast kent Bouwregelgeving in woord en beeld, versie 2007 een aantal nieuwe hoofdstukken waardoor het boek nu maar liefst 336 pagina’s telt en 20 extra tekeningen bevat.

Nieuwe hoofdstukken zijn:
• Eerste kennismaking met het Bouwbesluit 2003
• Sterkte bij brand
• Brandveiligheidsinstallaties
• Synoniemen annex benamingen uit het Bouwbesluit
• Voorbeelden van benamingen conform het Bouwbesluit op tekening
• Toetsing conform het Bouwbesluit


Voor het boek Bouwregelgeving in woord en beeld (ISBN 978 90 6228 686 7) geldt tot
1 december 2007 een actieprijs van € 202,02 exclusief btw. Daarna is de standaardprijs
€ 239,00 exclusief btw. De uitgave is verkrijgbaar bij Reed Business, telefoon(0314) 358 358 of fax (0314) 358 259. Bestellen kan ook via e-mail: info@vakkennis.com of Internet: www.vakkennis.com. Uiteraard is deze uitgave ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.Einde persbericht

Trefwoorden: Brandcompartimenten En Vluchtwegen, Handboek Bouwregelgeving In Woord En Beeld, Regelgeving, Sterkte Bij Brand, Technische Bouwtekeningen, Uythoven Bouw Advies, Www.vakkennis.com,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share