Nieuw verschenen: het Zakboek Verpakkingen

Nieuw verschenen: het Zakboek Verpakkingen van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  16-09-2008
Trefwoorden: Logistiek, Verpakkingsmaterialen, Ipo

Doetinchem, september 2008Nieuw verschenen: het Zakboek Verpakkingen

Het Zakboek Verpakkingen biedt een compleet, praktisch overzicht van de complete verpakkingsketen en is het eerste Nederlandstalige overzichtsboek voor de gehele verpakkingsbranche. Vooraanstaande verpakkingsdeskundigen brengen in één uitgave de verschillende specialismen op unieke wijze bij elkaar.
Inhoud
Het Zakboek Verpakkingen brengt de onstuimige ontwikkeling van verpakkingen in kaart en belicht alle kernbegrippen. Er is aandacht voor specifieke verpakkingsmaterialen, zoals hout, glas en kunststof. Daarnaast komen de diverse technieken en aspecten in de gehele verpakkingsketen aan bod. Bovendien behandelt dit zakboek bijzondere onderwerpen, zoals Europese regelgeving voor voedselverpakkingen. De vele praktijkvoorbeelden in deze uitgave slaan een brug tussen theorie en de dagelijkse praktijk.

Bestemd voor
Dit boek is bestemd voor wie zich beroepsmatig bezighoudt met verpakkingen (bijvoorbeeld hoofden inkoop, productie, planning, ontwerp, distributie en logistiek). Het boek vormt tevens een unieke vraagbaak voor studenten van opleidingen zoals packaging design & management, industriële productontwikkeling (IPO) en logistiek.

Ook op cd-rom
De inhoud van het boek is ook op cd-rom verkrijgbaar. De cd-rom biedt als extra’s:
• Uitgebreide zoek- en navigatiemogelijkheden.
• Alle tekst en figuren kunnen worden overgenomen in een tekstverwerker.

Prijzen
Het Zakboek Verpakkingen (ISBN 978 90 6228 605 8) kost € 149,50 (incl.btw € 158,47). De cd-rom (ISBN 978 90 6228 734 5) is voor € 149,50 (incl.btw € 177,91) verkrijgbaar. De combinatie van het Zakboek Verpakkingen met de cd-rom is tot 15 maart 2009 verkrijgbaar voor een actieprijs van € 249,50 (incl. btw. € 277,47)

Het boek en de cd-rom zijn verkrijgbaar bij Reed Business bv, telefoon (0314) 35 83 58 of fax (0314) 35 82 59. Er kan ook worden besteld via e-mail: info@vakkennis.com of internet: www.vakkennis.com.


Einde persbericht

Trefwoorden: Europese Regelgeving, Industriƫle Productontwikkeling, Ipo, Logistiek, Packaging Design & Management, Verpakkingsbranche, Verpakkingsdeskundigen, Verpakkingsketen, Verpakkingsmaterialen, Www.vakkennis.com, Zakboek Verpakkingen,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share