Nieuw! Zakwoordenboek van de Ouderenzorg

Nieuw! Zakwoordenboek van de Ouderenzorg van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  26-08-2008
Trefwoorden: Vrijwilligers, Hulpmiddelen, Mantelzorg

Van de makers van het Zakwoordenboek der Geneeskunde, Coëlho

Het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg bevat informatie over datgene wat specifiek met de oudere zorgvrager te maken heeft, zoals wetgeving: AWBZ, BOPZ en WMO, zorgvormen, mantelzorg, woonvoorzieningen, ouderdomsziekten, hulp- en geneesmiddelen, euthanasie, palliatieve sedatie, wel of niet reanimeren, handelings- en wilsonbekwaamheid, erfrecht en succesierecht. Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van meer dan duizend alfabetisch gerangschikte trefwoorden en twee tabellen met informatie over hulpmiddelenvoorziening en geneesmiddelen.

Het Zakwoordenboek bevat:
• Meer dan 1.000 alfabetisch gerangschikte trefwoorden
• Tabellen met informatie over hulpmiddelenvoorziening en geneesmiddelen

Voor wie bestemd
Het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg is in eerste instantie bedoeld voor alle professionele zorg- en hulpverleners die rechtstreeks met de ouder wordende zorgvragers te maken hebben. Daarnaast is deze uitgave bestemd voor iedereen die erbij betrokken of in geïnteresseerd is: mantelzorgers, vrijwilligers, kinderen van ouderen en de ouderen zelf.

Auteurs
Janus Jochems en Fred Joosten zijn reeds vele jaren de bewerkers van Coëlho: Zakwoordenboek der Geneeskunde. Janus Jochems is medisch bioloog, oud-docent opleiding verzorgenden en verpleegkundigen. Fred Joosten is arts, verpleegkundige, docent opleiding verzorgenden en verpleegkundigen. Kees Jan Fluijt is voormalig verpleeghuisarts en docent opleiding verzorgenden en verpleegkundigen.

Het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg is ook ‘op maat’ leverbaar. Neem hierover gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs voor het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg is € 29,50 exclusief btw.
Het boek is verkrijgbaar bij Reed Business, tel: (0314) 35 83 58,
fax (0314) 35 82 59, e-mail: info@vakkennis.com of internet: www.vakkennis.com

Het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg (ISBN 9789062286584) is ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Einde persbericht

Trefwoorden: Bopz, Coëlho, Euthanasie, Geneesmiddelen, Handelingsonbekwaamheid, Hulpmiddelen, Kinderen Van Ouderen, Mantelzorg, Mantelzorgers, Ouderdomsziekten, Palliatieve Sedatie, Reanimeren, Vrijwilligers, Wilsonbekwaamheid, Woonvoorzieningen, Zakwoordenboek Der Geneeskunde, Zorgvragers,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share