Persbericht 2e druk Zakboekje Marges in de Horeca

Persbericht 2e druk Zakboekje Marges in de Horeca van Vakdocumentaire Uitgaven

Door: Vakdocumentaire Uitgaven  31-10-2006
Trefwoorden: Onderdelen, Horeca, Onderneming


De voordelen:
• Het biedt meer inzicht in de margeproblematiek
• Het is behulpzaam bij het opsporen van negatieve marge-invloeden
• Het stelt in staat om administratieve vastlegging te verfijnen
• Het behandelt het gebruik en de toepasbaarheid van marges
• Het verschaft duidelijkheid over de beïnvloeding van marges

Het Zakboekje Marges in de Horeca geeft antwoord op vragen als:
• Welke rol speelt de marge?
• Welke margemethodes moeten gebruikt worden?
• Welke factoren beïnvloeden marges direct en indirect, negatief of positief?

Voor het Zakboekje Marges in de Horeca geldt een prijs van € 14,95 excl. BTW.
Het Zakboekje is verkrijgbaar bij Reed Business Information bv, telefoon (0314) 35 83 58 of
fax (0314) 35 82 59. Er kan ook worden besteld via e-mail: [email protected] of
internet: www.elsevier-vdu.nl.

Het Zakboekje Marges in de Horeca (ISBN 90 6228 654 2 / 978 90 6228 654 6) is ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Trefwoorden: Administratieve, Direct, Facilitaire, Factoren, Gastvrijheid, Gastvrijheidsbranche, Horeca, Indirect, Kasadministratie, Margemethodes, Margeproblematiek, Marges, Omzetgeneratie, Onderdelen, Onderneming, Rekenvoorbeelden, Vastleggen,

Contact Vakdocumentaire Uitgaven

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share