Rob Leenders Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pannerdenseweg 61 A , 6686 BD Doornenburg, Gelderland
Lingewaard, Maas- en Waal

E-mail - Geen ingevoerd

Over Rob Leenders Schilderwerken

Fris geverfd huis of nieuwe ruit

Laat ons uw huis van een frisse lik verf of nieuw glas voorzien. We geven de buitenkant van uw woning graag een (nieuwe) verflaag. Voor het sausen van een plafond tot de metamorfose van uw gehele woning belt u Rob Leenders schilderwerken. Of het schilderwerk betreft voor een renovatie of een nieuwbouwwoning, voor de binnenkant of voor de buitenkant, wij doen het allemaal. Voor een spiksplinternieuwe verflaag weet u ons vanaf nu te vinden.
Extra goed zijn we in schilder en spuitwerk. Daar mogen we ons specialist in noemen. Schilderwerk doen we niet alleen voor grote oppervlakten zoals muren, maar ook voor deuren en kozijnen.
Ook voor een nieuwe ruit of nieuw glas mag u ons altijd bellen. We leveren verschillende typen glas zoals energiezuinig glas en glas in lood. Indien gewenst komen we het natuurlijk ook bij u monteren.
Alleen eersteklas schilder- en afwerkingsbedrijf

Persoonlijk contact met u als klant vinden we erg belangrijk. We nemen dan ook niet teveel opdrachten tegelijkertijd aan, waardoor we altijd tijd houden voor persoonlijk contact en uitgebreid advies. Doordat wij een persoonlijke touch belangrijker vinden dan groei van het bedrijf, leveren we alleen eersteklas schilderwerk af. Wij werken daarom enkel met hoogwaardige verfsoorten van Trimetal en Sikkens.

Als officieel AF-erkend schildersbedrijf is Rob Leenders Schilderwerken actief op het gebied van schilderwerk, spuitwerk , behang- plafond en wandafwerking en beglazing. AF-Erkend betekent dat wij aan hoge kwaliteitsnormen dienen te voldoen en dat u hiermee gegarandeerd bent van een perfect eindresultaat. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een degelijk en vertrouwd bedrijf.
Wij verstrekken van te voren een duidelijke, complete offerte en werken volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Door middel van goed overleg, eerlijk advies en persoonlijk contact zorgen wij voor een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Doornenburg Gelderland

Is Rob Leenders Schilderwerken in Pannerdenseweg 61 A, Doornenburg Gelderland 6686 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Doornenburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doornenburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doornenburg Gelderland, 6686 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825237]