Architekten De Noord BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Aldenburglaan 5 , 6865 BX Doorwerth, Gelderland
Renkum, Veluwe
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Architekten De Noord BV

De Noord Architekten is in de regio Arnhem een klein bureau maar met een enorme deskundigheid.
Als architect van de Rijksgebouwendienst tot 1993 heeft Harry de Noord veel ervaring opgedaan met een breed scala van overheidsopdrachten, van kantoorgebouwen tot rijksmonumenten. In zijn latere carrière als particulier architect heeft hij onder andere vele scholen gerealiseerd, een groot zwembadcomplex, een supermarkt, een museum en een hotel in Ethiopië. Ook particuliere woonhuizen behoren tot het oeuvre.
Voor De Noord Architekten is natuurlijk de esthetica belangrijk maar niet alleen dat. Vooral ook de technische doorwerking van de projecten tot een maakbaar product en het aanreiken van praktische oplossingen aan de opdrachtgever wordt zeer belangrijk gevonden.
Een flexibele opstelling, een prima relatie met de opdrachtgever en constante zorg voor het budget garanderen een goedlopend proces en een prachtig eindresultaat.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Architekten De Noord BV in Van Aldenburglaan 5, Doorwerth Gelderland 6865 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Doorwerth Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doorwerth Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doorwerth Gelderland, 6865 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816346]