De DFA-127 draaideurautomaat, ecologisch verantwoord, energiezuinig en milieuvriendelijk

De DFA-127 draaideurautomaat, ecologisch verantwoord, energiezuinig en milieuvriendelijk van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  10-08-2009

Milieu- en duurzaamheidsaspecten worden steeds belangrijker, evenals het streven naar hergebruik van materialen. Daarom zijn de toegangsoplossingen van Record Automatische Deuren B.V. ook ecologisch verantwoord, energiezuinig en milieuvriendelijk. Zo is de DFA-127 draaideurautomaat grotendeels opgebouwd uit aluminium. Aluminium is milieuvriendelijk en duurzaam. Het is 100% recycleerbaar en de recycling kost relatief weinig energie. Vanuit het duurzaamheidsaspect bekeken is één van de grootste pluspunten van aluminium dat het keer op keer met behoud van kwaliteit kan worden gerecycled. Bij de productie van deurautomaten wordt door Record momenteel 94% van alle gebruikte materialen gerecycled. Voor de recycling van aluminium is slechts 5% van de energie nodig vergeleken met de productie uit ruwe grondstoffen.

Record Automatische Deuren B.V.
Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta – Record concern en toonaangevend specialist op het gebied van toegangsoplossingen – heeft met circa 100 medewerkers twee vestigingen in Nederland: Doorwerth en Oosterhout (NB). De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische, rookwerende, brandwerende en inbraakwerende schuifdeuren, draaideurautomaten, vouwdeuren, entreesluizen, vluchtwegoplossingen, etc. die door alle branches worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vliegvelden, schepen, ziekenhuizen, zorginstellingen, banken, winkelcentra, openbare instellingen, horeca, etc. Record Automatische Deuren B.V. heeft een duidelijke klant- en servicegerichte visie. Via het ‘Total Concept Selling' concept adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange prettige samenwerking met onze klanten.

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 026 - 33 99 777. Of bezoek onze website www.record-draaideurautomaten.nl,