De Record DFA-127: één draaideurautomaat voor alle toepassingen

De Record DFA-127: één draaideurautomaat voor alle toepassingen van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  24-06-2009

De DFA-127 draaideurautomaat van Record Automatische Deuren B.V. is veilig, geluidsarm én overal toepasbaar. De veerkracht is traploos instelbaar van EN4 tot en met EN6 waardoor de draaideurautomaat geschikt is voor alle typen draaiende deuren. Deze deurautomaat is ook eenvoudig toe te passen op brandwerende en rookwerende deuren en deuren die voorzien zijn van toegangscontrolesystemen en elektrische sloten. Met de DFA-127 Inverse kan zelfs een optimale vluchtweg worden gegarandeerd, doordat de deur bij een brandalarm of bij stroomuitval automatisch opent op de veerspanning. De DFA-127 Inverse is dan ook uitermate geschikt voor rookafvoer. Deze esthetische, slechts 8,5 cm hoge draaideurautomaat kan op beide zijden van de deur worden gemonteerd (duw- of trekfunctie) en wordt standaard met RVS kap geleverd. De DFA-127 kan o.a. in combinatie met Record handzenders en (draadloze) schakelaars worden geleverd.

Record Automatische Deuren B.V.
Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta – Record concern en toonaangevend specialist op het gebied van toegangsoplossingen – heeft met circa 100 medewerkers twee vestigingen in Nederland: Doorwerth en Oosterhout (NB). De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische, rookwerende, brandwerende en inbraakwerende schuifdeuren, draaideurautomaten, vouwdeuren, entreesluizen, vluchtwegoplossingen, etc. die door alle branches worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vliegvelden, schepen, ziekenhuizen, zorginstellingen, banken, winkelcentra, openbare instellingen, horeca, etc. Record Automatische Deuren B.V. heeft een duidelijke klant- en servicegerichte visie. Via het ‘Total Concept Selling' concept adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange prettige samenwerking met onze klanten.

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 026 - 33 99 777. Of bezoek onze website www.record-draaideurautomaten.nl.