De Record TOS, de esthetische automatische schuifdeur met vluchtwegconcept

De Record TOS, de esthetische automatische schuifdeur met vluchtwegconcept van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  02-06-2009

Met het zeer transparant ogende Record TOS Totaalopeningssysteem brengt Record Automatische Deuren B.V. - dé toonaangevende specialist in Nederland op het gebied van toegangsoplossingen - wederom een uniek product op de markt. De esthetiek van deze prachtige schuifdeur wordt nog eens extra benadrukt door de toepassing van de zeer smalle 30 mm profielen. Daarnaast kan de Record TOS ook als vluchtweg dienen. In een panieksituatie is de volledige puibreedte als vluchtweg beschikbaar. Bij het uitoefenen van druk gaan de deuren open en worden deze naar de zijkant weggeschoven. Na de calamiteit is de pui weer eenvoudig in de schuifgeleiding terug te duwen. Met de TOS verdubbelt Record de vluchtcapaciteit ten opzichte van conventionele schuifpuien.

Record Automatische Deuren B.V.
Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta – Record concern en dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen – heeft met circa 100 medewerkers twee vestigingen in Nederland: Doorwerth en Oosterhout (NB). De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische, rookwerende, brandwerende en inbraakwerende schuifdeuren, vlucht- en reddingswegen, draaideurautomaten, vouwdeuren, entreesluizen, security oplossingen etc. die in alle branches worden toegepast.

Meer weten over deze esthetische automatische schuifdeur met vluchtwegconcept? Bel dan naar 026 - 33 99 777. Onze adviseurs staan u graag te woord! Of bezoek onze website www.record-vluchtwegoplossingen.nl.