Met de Safecord automatische schuifdeur kunnen winkeliers duizenden euro's besparen

Met de Safecord automatische schuifdeur kunnen winkeliers duizenden euro's besparen van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  08-01-2009

Met de aanschaf van een Safecord automatische schuifdeur met skg** inbraakwerende functie kunnen winkeliers op jaarbasis duizenden euro’s aan energiekosten besparen”, aldus Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren B.V. “Deze investering past in het milieubewust
ondernemen van nu en kan dus heel snel worden terugverdiend. De Safecord is gebruiksvriendelijk en geeft entrees een klantvriendelijke, design uitstraling. Door het elektronische bedieningspaneel kan de schuifdeur op eenvoudige wijze op zomerstand (maximaal open) of winterstand worden gezet. De Safecord beschikt ook over een functie voor eenrichtingsverkeer wat bijvoorbeeld vlak voor sluitingstijd heel praktisch kan zijn. Alle belangrijke aspecten van een perfecte toegankelijkheid worden met de Safecord dan ook in één oplossing aangeboden.”

Veiligheid
In 2006 ontving Record Automatische Deuren B.V. met de Safecord een belangrijke prijs bij de verkiezing van meest innovatieve inbraakwerende gevelelementen, georganiseerd door het PolitieKeurmerk Veilig Wonen (PKVW) vanwege zijn inbraakwerende werking. Ondanks zijn inbraak- en slagwerende werking is de Record Safecord dankzij elektronische of handmatige ontgrendeling bij calamiteiten nog steeds als vluchtdeur te gebruiken. De geïntegreerde noodstroomvoorziening garandeert ook dat de deur nog minstens honderd keer open en dicht gaat in het geval van stroomuitval, brand of andere calamiteiten. Door de Safecord aan te sluiten op een alarmsysteem, worden via sensoren gedetecteerde inbraken direct doorgegeven aan de meldkamer of het beveiligingspersoneel. Overigens is de Safecord ook uitstekend toepasbaar voor ruimtes binnen gebouwen die extra beveiligingseisen hebben.

Record Automatische Deuren B.V.
Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta – Record concern en dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen – heeft met circa 100 medewerkers twee vestigingen in Nederland: Doorwerth en Oosterhout (NB). De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische, rookwerende, brandwerende en inbraakwerende schuifdeuren, vlucht- en reddingswegen, draaideurautomaten, vouwdeuren, entreesluizen, security oplossingen etc. die in alle branches worden toegepast.

Meer weten over de Safecord of andere toegangsoplossingen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of Hans Wijnstekers via 026 - 33 99 777. Of bezoek onze website www.record-inbraakwerendedeuren.nl.