Record Automatische Deuren B.V. sponsort Ronald McDonald Centre Only Friends

Record Automatische Deuren B.V. sponsort Ronald McDonald Centre Only Friends van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  22-10-2008

Ronald McDonald Centre Only Friends wordt het eerste sport- en spelcentrum ter wereld voor kinderen en jongeren tot 25 jaar met een handicap of chronische aandoening. De bouw van het centrum - op een ruime, groene locatie in Amsterdam-Noord - is op dit moment in volle gang. De verwachting is dat de kinderen in het najaar van 2009 samen kunnen sporten en spelen. Er komt een groot aanbod aan sporten en spellen, zodat ieder kind wel iets vindt wat bij hem of haar past. Naast sporten en spelen kunnen de kinderen ook films kijken, een disco organiseren, rolstoeldansen, schaken, gamen of gewoon gezellig kletsen. Ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom. Bij het Ronald McDonald Centre Only Friends telt: iedereen speelt mee! Record Automatische Deuren B.V. is één van de sponsoren van het Centre. “Een project als dit ondersteunen wij van harte”, aldus Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren B.V. “En hoe kunnen we dat beter doen dan te zorgen voor gesponsorde toegangsoplossingen voor de kinderen van het Centre?”

Een goede persoonlijke relatie
“In totaal leveren wij bij Ronald McDonald Centre Only Friends zesendertig 127 DFA en vier 16 STA deurautomaten. Beide automaten worden vaak in zorgcentra toegepast. In de praktijk geeft het onze monteurs veel voldoening om naast het afleveren van een mooi esthetisch resultaat ook te merken dat klanten erg blij zijn met het extra gemak dat onze automaten bieden. Hierdoor helpen we mensen ook. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk de toegankelijkheid van het centrum voor deze kinderen is. En naast het feit dat wij met McDonald’s een goede persoonlijke relatie hebben opgebouwd, zetten wij ons met deze gedachte ook graag in voor Ronald McDonald Centre Only Friends.”

Stadion Park’
Naast de vele faciliteiten is Ronald McDonald Centre Only Friends ook een schitterend, karakteristiek gebouw. De architect (Peer Glandorff) heeft met het strakke en heldere concept ‘Stadion Park’ dan ook de BNA Jonge Architectenprijsvraag gewonnen. Uit handen van Job Cohen, burgemeester van Amsterdam en ambassadeur van het Centre, ontving hij een geldbedrag en de opdracht voor het realiseren van dit prachtige ontwerp. Kenmerkend voor het ‘Stadion Park’ zijn overzicht, contact en toegankelijkheid. Door de omwalling van de sportvelden en de bomenrij daaromheen roept het een stadiongevoel op en is het tegelijkertijd een beschutte omgeving. Het terrein en het gebouw omvatten sportfuncties en tribunes ineen: iedereen is zowel deelnemer als toeschouwer.

Wilt u meer weten over dit project? Bezoek dan de website www.ronaldmcdonaldcentre.nl. Of neem contact op met Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren B.V. via 026 - 33 99 777 of [email protected].