Record organiseert seminars en technische trainingen voor de zorgsector

Record organiseert seminars en technische trainingen voor de zorgsector van Record Automatische Deuren

Door: Record Automatische Deuren  02-06-2009

Record Automatische Deuren B.V. - dé toonaangevende specialist in Nederland op het gebied van toegangsoplossingen - is sterk vertegenwoordigd in de zorgsector. De maatwerkspecialist opende op 27 maart jl. ook een eigen opleidingscentrum op de vestiging in Oosterhout. Met het nieuwe opleidingscentrum biedt Record o.a. facilitair managers en medewerkers van Technische Diensten van ziekenhuizen en zorgcentra de mogelijkheid om (technische) trainingen en seminars te volgen. "Zo leiden wij onze klanten zelf op om eerste lijnstoringen op te lossen, maar ook seminars en informele bijeenkomsten over bijvoorbeeld brandveiligheid, rookwerendheid, vlucht- en reddingswegen, energie- en kostenbesparende toegangsoplossingen in de praktijk, toegankelijkheid, etc. behoren tot de mogelijkheden”, aldus Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren B.V.

Record Automatische Deuren B.V.
Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta – Record concern en dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen – heeft met circa 100 medewerkers twee vestigingen in Nederland: Doorwerth en Oosterhout (NB). De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische, rookwerende, brandwerende en inbraakwerende schuifdeuren, vlucht- en reddingswegen, draaideurautomaten, vouwdeuren, entreesluizen, security oplossingen etc. die in alle branches worden toegepast.

Naast de zorgsector organiseert Record Automatische Deuren B.V. voor vele andere relaties op maat gemaakte seminars en bijeenkomsten.
Meer weten? Neem dan contact op met Patricia Borghouts, Projectmanager Marketing en Communicatie, via 026 - 33 99 777.