Huntink Bouwkundig Projektburo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 9 , 6996 AE Drempt, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Huntink Bouwkundig Projektburo

Huntink bouwkundig projektburo heeft als kernactiviteit het ontwerpen en tekenen van nieuwbouw en verbouw van woningen, veelal gecombineerd met begeleiding van het project vanaf de bouwaanvraag en bestek tot en met de oplevering.

Een belangrijke plaats bij ons buro neemt de verbouw en restauratie van historische panden in, waaronder gemeentelijke- en rijksmonumenten.

De projecten worden volledig digitaal uitgewerkt door middel van een CAD-systeem. Als aanvulling op onze diensten worden specialisten op het gebied van constructie- en EPC-berekeningen ingehuurd. Tevens behoort een 3-d visualisatie van het plan tot de mogelijkheden om zodoende een beter beeld te krijgen van het ontwerp.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drempt Gelderland

Is Huntink Bouwkundig Projektburo in Kerkstraat 9, Drempt Gelderland 6996 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architects diensten in Drempt Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drempt Architects per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drempt Gelderland, 6996 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825637]