Paws4Fun

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: H. Remmelinkweg 11 A , 6996 DH Drempt, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Paws4Fun

De hondenschool is gelegen aan de rand van Zevenaar en is makkelijk bereikbaar vanuit Arnhem, Didam, Duiven, Groessen, Huissen, Velp, Westervoort en Zevenaar.
Bij Paws4Fun staan het ontdekken van het potentieel van je hond, het oplossen van trainingsproblemen en het beter begrijpen van je hond en zijn behoeften centraal.

Onze groepen zijn klein en persoonlijk en de cursussen worden op een goed afgesloten, veilig trainingsveld gegeven. De sfeer is ontspannen, geen stress, geen obediencestraf, maar wel kwispelende staarten en veel spel.

Het leren is op positieve, motivatie gerichte methoden gebaseerd (clickertraining) om ervoor te zorgen dat jij en je hond het beste uit jullie tijd bij ons kunnen halen. Dit geeft de basis voor levenslang plezierig samenleven en trainen. Honden zijn ware meesters wanneer het op leren aankomt en genieten er zichtbaar van.

In onze cursussen bereiden communicatiewe je voor op het leven met je hond in de echte wereld waarbij je oefeningen krijgt die je in verschillende situaties kunt gebruiken en toepassen.

Ons doel is je relatie met je hond te verbeteren. Helpen om jullie samen te laten werken te allen tijde en niet alleen in de les. De lessen geven je de vaardigheden maar door de training in je dagelijkse routine op te nemen zul je de beste resultaten bereiken.

Dat is simpel: een prettige en gehoorzame hond. De hond die je wilt! Verkrijg nieuwe kennis over en begrip voor je hond om je vertrouwen en controle te geven. Leer wat je hond motiveert en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Ontdek hoe je samen plezier kunt hebben en hoe je onderwijl een vrolijke, attente hond krijgt.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Paws4Fun1/

Categorieën: Pet Training

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Paws4Fun in H. Remmelinkweg 11 A, Drempt Gelderland 6996 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Drempt Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drempt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drempt Gelderland, 6996 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815951]