Schildersbedrijf Antoon Snelder BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zomerweg 37 C , 6996 DP Drempt, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Schildersbedrijf Antoon Snelder BV

Wij onderscheiden ons door de kwaliteit die wij leveren. Dit bereiken wij doordat al onze medwerkers zorgvuldig werken en vakbekwame mensen zijn. Zij houden van hun vak en oefenen dit uit met de grootste zorg en betrokkenheid.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals particulieren, aannemers- en bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en diverse bedrijven.

Wij leveren en plaatsen zowel isolerende als enkele beglazing. In onze spuiterij behandelen wij geveltimmerwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en andere houten onderdelen. Ook spuiten wij bijvoorbeeld keukens en meubels af tot aan de eindlaag.

In onze winkel verkopen wij verf, behang, glas en verfbenodigheden. Wij voorzien u van deskundig advies en maken alle gewenste kleuren op onze computergestuurde mengmachine.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Antoon Snelder BV in Zomerweg 37 C, Drempt Gelderland 6996 DP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Drempt Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drempt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drempt Gelderland, 6996 DP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821141]