Diergeneeskundigcentrum Maas en Waal locatie Druten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klepperheide 16 , 6651 KM Druten, Gelderland

E-mail

Over Diergeneeskundigcentrum Maas en Waal locatie Druten

In het Gezondheidscentrum aan de Klepperheide 16 in Druten bevindt zich de hoofdpraktijk van Diergeneeskundig Centrum Maas & Waal. Daarnaast is er nog een dependance in Dreumel aan de Houtweg 5.

Wij behandelen zowel kleine Huisdieren als Paarden. Bij de kleine huisdieren verlenen wij voornamelijk eerstelijns patiëntenzorg en bij de paarden eerstelijns patientenzorg en 2e lijns gynaecolgie. Mocht het nodig zijn om verder te gaan dan de zorg die wij uw (huis)dier kunnen bieden, dan heeft onze praktijk goede connecties met doorverwijsklinieken, waardoor uw (huis)dieren alle zorg kan krijgen die nodig is.

Voor meer informatie zie ook onze website: www.dgcmaasenwaal.nl

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diergeneeskundigcentrum Maas en Waal locatie Druten in Klepperheide 16, Druten Gelderland 6651 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Druten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Druten Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Druten Gelderland, 6651 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820591]