ELO 15D1 15" kassa touchcomputer

ELO 15D1 15" kassa touchcomputer van Digit Professional Europe

Door: Digit Professional Europe  25-05-2009
Trefwoorden: Kassa, Elo, Touchcomputer

Speciaal voor POS-applicaties
Doordat de ELO 15D1 15" all-in-one touchcomputer vanaf de basis speciaal ontworpen is voor POS-applicaties (point-of-sale en point-of-service) voldoet dit touchscreen met geïntegreerde PC daarvoor bijzonder goed. Tot de onderscheidende kwaliteiten van de ELO 15D1 15" behoren de uitstekende connectivity, de optimale veldservicemogelijkheden en de zeer kleine footprint. Voor dit systeem is zelfs in de kleinste shops wel plaats. Een groot pluspunt is ook de directe leverbaarheid van allerlei randapparatuur en de scherpe prijsstelling daarvan. Zo kan het systeem
- indien gewenst - meteen geleverd worden met een MSR cardreader, een prettig werkende handheld barcodescanner, een fingerprint reader en een klantendisplay (allemaal zeer compact vormgegeven).

Snel upgraden en vervangen
Het later opwaarderen van het systeem gaat snel en eenvoudig omdat alles plug&play is. Bij onderhoud of het vervangen van onderdelen blijft de downtijd tot een minimum beperkt omdat de essentiële onderdelen (moederbord, harddisc en voeding) snel bereikbaar en verwisselbaar zijn. Bij meer opslagbehoefte kan er in een handomdraai een tweede harddisc van bijv. 80 GB bij geplaatst worden. DIGIT kan de ELO 15D1 15" vrijwel altijd met alle gewenste aansluitingen leveren zodat bij wijze van spreken elke denkbare POS configuratie ermee gecreëerd kan worden. Deze ELO technologie ondersteunt ook de randapparatuur van andere merken zodat oude, reeds aanwezige randapparatuur ook in de nieuwe configuratie functioneel kan blijven.

Keuze uit drie touch-technologieën
De nieuwe ELO 15D1 15" kan naar believen met één van de volgende 3 touch-technologieën geleverd worden: True Flat AccuTouch, IntelliTouch Surface Acoustic Wave of Zero-Bezel Acoustic Pulse Recognition (APR). Bij Zero Bezel Acoustic Pulse Recognition is bijna 100% van het schermoppervlak bruikbaar en touchgevoelig.

Nu uit voorraad leverbaar
Vanaf nu leveren DIGIT Professional en haar distributeurs de ELO 15D 1 15" all-in-one touchcomputer uit voorraad. Aanvullende informatie is te vinden op en aan te vragen via www.digit.nl. Voor specifieke informatie, applicatieadviezen e.d. kunt u uiteraard ook bellen met DIGIT Professional, tel. 0487 - 585828 of e-mailen naar [email protected]

Trefwoorden: Elo, Kassa, Touchcomputer

Contact Digit Professional Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share