Podotherapiepraktijk Hallux Rutten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mr. van Coothstraat 8 A , 6651 ZJ Druten, Gelderland

E-mail

Over Podotherapiepraktijk Hallux Rutten

Praktijk voor Podotherapie Rutten is gevestigd aan de Mr. Van Coothstraat 8a in Druten en maakt sinds begin 2013 deel uit van Hallux. Door samen te werken in een grotere organisatie is het efficiënter om de vereiste kwaliteit te blijven leveren. Daar hebben de cliënten profijt van.

Barbara Rutten werkt al sinds 1996 als zelfstandig podotherapeut. Als ervaren voetenspecialist ziet Barbara mensen met uiteen lopende klachten in haar praktijk. “Kinderen, sporters met specifieke blessures en mensen met reuma of diabetes mellitus. Daarnaast kun je er tegenwoordig ook terecht voor orthopedische schoenen, werkschoenen en slippers op maat.

Heeft u wel eens pijnlijke voeten of last van rug, heup, knie of achillespees? Goede kans dat een afwijking aan uw voeten de oorzaak is.

Wist u dat er sinds september 2012 geen verwijzing van de huisarts meer nodig is om de podotherapeut te bezoeken? De meeste verzekeraars vergoeden de podotherapeutische behandeling via de aanvullende verzekering. De vergoeding gaat overigens niet ten koste van het eigen risico.

U bent ook welkom als u woonachtig bent in Boven leeuwen, Beneden Leeuwen, Afferden, Deest, Alphen, Dreumel, Wamel, Horssen, Beuningen, Deest, Maasbommel

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/podotherapierutten/

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapiepraktijk Hallux Rutten in Mr. van Coothstraat 8 A, Druten Gelderland 6651 ZJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Druten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Druten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Druten Gelderland, 6651 ZJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825749]