Psychologenpraktijk Druten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijenkamp 168 , 6651 HE Druten, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Psychologenpraktijk Druten

Iedereen komt problemen tegen in het leven. Vaak lukt het prima hier zelf uit te komen. Soms is het echter nodig dat er extra steun van buitenaf komt. Een eerstelijnspsycholoog kan dan helpen. U kunt concrete, kortdurende klachtverlichtende hulp verwachten op korte termijn en in nauw overleg met uw huisarts.

Wij baseren uw behandelwensen op 1-2 probleemverkennende gesprekken. Daarnaast hanteren wij een aantal gerichte testen die u deels via internet kunt invullen en waarvan u het resultaat direct zelf kunt inzien.
Ons team bestaat uit 4 Gezondheidszorgpsychologen-BIG, Eerstelijnspsycholoog-NIP, Kinder-en Jeugdpsycholoog NIP, psychotherapeut en een secretaresse. Vacature Gz-psycholoog/manager 2-4 d. p.w. beschikbaar per 1 juni 2012. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons secretariaat.

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen zoals het Nederlands Instituut voor Psychologen, de Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen, de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie en de vereniging voor EMDR.

Eerstelijnspsychologische hulp is voor iedereen toegankelijk van 2 tot 90 jaar, mannen, vrouwen, echtparen en gezinnen. Er is voor volwassenen een wachttijd van 2 weken, voor kinderen & jeugdigen is er geen wachttijd in onze praktijk. De intake en behandeling die u bij ons krijgt zal door dezelfde behandelaar worden afgerond. Er worden 5 afspraken vanuit uw basisverzekering vergoed door uw zorgverzekeraar.
Onze onderzoeks- en behandelmethoden zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief.
De combinatie van uw behandeldoelstelling en de uitkomst van uw diagnostisch onderzoek vormen de basis voor een concreet, gedegen en kortdurend plan van aanpak.
Uw behandeling is altijd gericht op verlichting van uw klachten. U leert hoe u zelf, ook na afronding van uw behandeling hier, het meest efectief met uw klacht kunt omgaan.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologenpraktijk Druten in Nijenkamp 168, Druten Gelderland 6651 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Druten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Druten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Druten Gelderland, 6651 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827400]