Bouwkosteninformatie

Bouwkosteninformatie van TKCB Bouwkostenadvies b.v.

Door: TKCB Bouwkostenadvies b.v.  09-01-2013
Trefwoorden: Bouwkundig Advies, Bouwkosten, Bouwkosteninformatie

TKCB Bouwkostenadvies is een samenwerkingsverband aangegaan met Casadata uit Doetinchem ten behoeve van het ter beschikking stellen van bouwkosteninformatie. Uit ervaring weten wij dat het bijhouden van bouwkosteninformatie heel veel tijd en moeite kost. Om up-to-date te blijven maken wij gebruik van prijslijsten van leveranciers en bouwmaterialenhandel, offertes voor bouwprojecten, referentieprojecten, vakbladen en websites. Onze jarenlange (praktijk) ervaring komt goed van pas om de arbeidsnormen te bepalen. Om dit alles echter compleet te maken en te vereenvoudigen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Casadata. En daar mogen wij u van mee laten profiteren. Middels een gebruikersnaam die wij u mogen geven kunt u, een maand lang, gratis alle bouwkosteninformatie die verzamelt is op de website van Casadata inzien. Als gebruiker van Casadata profiteert u van het gemak van actuele en betrouwbare informatie en kostengegevens van woningen en gebouwen met omliggende tuin of terrein. Betrouwbaar en transparant. Uit de praktijk voor de praktijk. Voor nieuwbouw en verbouw, renovatie en restauratie en voor onderhoud en herstel. Casadata onderbouwt goede beslissingen. Met de beste oplossingen en alternatieven en met praktische informatie. Over ontwerp, realisatie en onderhoud. Techniek en uitvoeringsmethode. Werkvolgorde en planning. Moderne producten en technieken. Historische constructies en ambachtelijke werkwijzen. Met Casadata heeft u actuele prijzen en kostengegevens. Kostentabellen van onderdelen en installaties. Voorbeeldprojecten met marktprijzen en de prijs per vierkante meter of per kubieke meter. Kostentrends en prijsontwikkelingen. Wilt u ook gebruik maken van alle mogelijkheden die Casadata te bieden heeft, neem dan nu contact met ons op of stuur ons direct een e-mail. Wij geven u dan instructies en uw persoonlijke gebruikersnaam waarmee u zich kunt aanmelden.

Trefwoorden: Bouwkosten, Bouwkosteninformatie, Bouwkundig Advies,

Contact TKCB Bouwkostenadvies b.v.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van TKCB Bouwkostenadvies b.v.

Bouwoptimalisatie van TKCB Bouwkostenadvies b.v. thumbnail
03-03-2011

Bouwoptimalisatie

TKCB Bouwkostenadvies verricht onder de naam bouwoptimalisatie werkzaamheden gericht op het scheppen van een goede balans tussen de bouwkosten en de waarde van een bouwproject.


Bouwkostenadvies van TKCB Bouwkostenadvies b.v. thumbnail
03-03-2011

Bouwkostenadvies

TKCB Bouwkostenadvies verricht onder de naam bouwkostenadvies, van schetsontwerpfase tot en met besteksfase, diverse werkzaamheden op het gebied van bouwkosten.