Meer keukencomfort voor huurders van de Alliantie Amsterdam

Door: Atag Etna Pelgrim Home Products  06-10-2006
Trefwoorden: Woningcorporaties, Keukeninbouwapparatuur

Duiven, 6 oktober 2006 – Recent heeft de ondertekening plaatsgevonden van de Service op Maat (SOM) overeenkomst tussen de Alliantie Amsterdam en ATAG ETNA Pelgrim Home Products (ATAG). De overeenkomst houdt in dat ATAG ETNA Pelgrim Home Products het volledige beheer gaat regelen voor de keukeninbouwapparatuur die de Alliantie de komende jaren in haar woningen in het vrije sector huursegment gaat toepassen.

Zorgeloos beheer
Door de overeenkomst kan de Alliantie Amsterdam deze woningen van een grote mate van keukencomfort voorzien, inclusief ATAG keukeninbouwapparatuur. Het beheer van deze apparatuur wordt volledig door ATAG verzorgd. Voor de Alliantie Amsterdam betekent dit in de eerste plaats ontzorging, aangezien de huurders van deze woningen voor eventuele storingen en vragen over het gebruik van apparatuur direct naar ATAG kunnen bellen. De huurders zijn reeds bekend bij ATAG, inclusief de in de woning aanwezige apparatuur. Daarmee worden de huurders optimaal geholpen.

Partner voor de verhuursector
ATAG ETNA Pelgrim Home Products laat door de samenwerking zien in staat te zijn zich te onderscheiden van andere leveranciers van inbouwapparatuur. Het Nederlandse, volledig zelfstandige bedrijf kan inmiddels met recht de partner voor de verhuursector op het gebied van inbouwapparatuur genoemd worden. Op 12 oktober a.s. organiseert ATAG een seminar met als thema ‘Gezond zaken doen’. Verschillende sprekers zullen dan een toelichting geven op de wijze waarop organisaties uit de non-profitsector en het bedrijfsleven tot optimale samenwerkingsverbanden kunnen komen.

De Alliantie
Met 60.000 woningen is de Alliantie een van de grootste woningcorporaties in Nederland. De Alliantie heeft vier werkmaatschappijen en is actief in Gooi en Vechtstreek, Amsterdam, Amersfoort en omgeving en Almere. De organisatie wordt ondersteund door een concernstaf en heeft een eigen projectontwikkelaar, de Alliantie Ontwikkeling B.V. De Alliantie Amsterdam heeft zo’n 22.000 woningen.

Service op Maat (SOM)
Service op Maat van ATAG biedt een totaalconcept voor het zorgeloos beheer van huurkeukens, inclusief inbouwapparatuur. Woningcorporaties kunnen, zonder enig risico, compleet ingerichte keukens aanbieden die aansluiten bij individuele huurderswensen. SOM werkt nauw samen met onder andere de Nederlandse keukenfabrikanten Bribus, Bruynzeel en Keller. Voor de inbouwapparatuur staat het uitgebreide leveringsprogramma van de Nederlandse A-merken ATAG en Pelgrim tot de beschikking, ondersteund door de gezamenlijke service organisatie Home Products Service (HPS).

Puur ATAG
ATAG biedt een zeer complete lijn keukenapparatuur, een zeldzame mix van geavanceerde technologie, hoge functionaliteit en tijdloos design. De innovatieve keukenapparaten onderscheiden zich door topkwaliteit, optimaal gebruiksgemak en Nederlands ontwerp. De collectie bestaat uit kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, (combi)magnetrons, (stoom)ovens, (Amerikaanse) koel-vriescombinaties, afwasmachines en mengkranen. ATAG is partner in Living Tomorrow, het huis van de toekomst in Amsterdam.

Trefwoorden: Keukeninbouwapparatuur, Woningcorporaties

Contact Atag Etna Pelgrim Home Products

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share