Sixtus Sport- en Voetverzorgingsproducten.

Sixtus Sport- en Voetverzorgingsproducten. van FRAMO Sport Medische Groothandel

Door: FRAMO Sport Medische Groothandel  30-03-2011
Trefwoorden: Massage, Webwinkel, Fysiotherapie

Sixtus is een onderneming die al meer dan 65 jaar opereert in de Sport Medische sector met als doel het ontwikkelen van producten voor een maximaal fysiek welzijn. Om dit doel te bereiken, biedt Sixtus de Nederlandse markt zorgvuldig geselecteerde producten die voldoen aan de hoogste eisen en waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding zonder meer uitstekend is. De gebruikers van Sixtus producten waarderen deze unieke combinatie van pluspunten bijzonder. Constante samenwerking met professionals zorgt ervoor dat Sixtus een vakbekwame professionele partner is. Sixtus is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers voor sporters, sportclubs, pedicures, sportverzorgers en fysiotherapeuten als het gaat om de sportverzorgingsproducten.

Trefwoorden: Dreamk Kinesiotape, Fysiotherapie, Groothandel Fysiotherapie, Groothandel Sportverzorging, Huidverzorging, Kinesiotape, Massage, Massage Olie, Massage Producten, Masseur, Medische Groothandel, Pedicure, Pedicure Praktijk, Pedicure Salon, Sport Tape, Sportmassage, Sportmedische Groothandel, Sportschool, Sportverzorger, Sportverzorging, Sportverzorgingskoffer, Voetverzorging, Webwinkel,

Contact FRAMO Sport Medische Groothandel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van FRAMO Sport Medische Groothandel

Vanaf heden bij FRAMO te verkrijgen ontwikkeld voor TopSporters ! van FRAMO Sport Medische Groothandel thumbnail
05-09-2009

Vanaf heden bij FRAMO te verkrijgen ontwikkeld voor TopSporters !

Dream®Tape is gemaakt van rekvrij, wit katoenweefsel.
De hypo-allergene latex vrije kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventuele huidbeschermende onderlaag.
De tape heeft een grote kleef- en trekkracht.
De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief.
Ook onder zware belasting blijft de Dream®Tape goed zitten.