Fysiotherapie Duiven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eltensestraat 9 , 6922 JA Duiven, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie Duiven

Welkom bij Fysiotherapie Duiven. Onze praktijk is gevestigd in het medisch centrum “De Eltense Hof”. Ons team bestaat uit 12 fysiotherapeuten en vier secretaressen. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie.

Naast de reguliere fysiotherapie bieden we ook oplossingen voor preventie en werkhervatting/ re-integratie bij ziekteverzuim of dreigend ziekteverzuim. Dit gebeurt bij OCA. OCA is actief voor verschillende partijen; voor u als cliënt, voor werkgever en/of werknemer.

Sinds de intrede van het nieuwe zorgstelsel is voor een bezoek aan de fysiotherapeut geen verwijsbriefje meer nodig. Allereerst is er een 'screening' om te bepalen of fysiotherapie noodzakelijk is.

Daarna volgen een intake en onderzoek en daarna stelt de therapeut samen met u een behandelplan op. Bij Fysiotherapie Duiven kunnen deze behandelingen bestaan uit een oefenprogramma, zo nodig voorafgegaan door massages, mobiliserende technieken en/of een fysiotechnische applicatie, medical taping.

Een behandeling kan ook een begeleidend karakter hebben. Daarbij begeleidt de fysiotherapeut de patiënt in een bepaald revalidatieproces of geeft daarin adviezen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Duiven in Eltensestraat 9, Duiven Gelderland 6922 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6922 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825125]