HB Care Haar en Beauty

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pastoriestraat 40 , 6921 BX Duiven, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over HB Care Haar en Beauty

Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Want zeg nu zelf, dat verdien je toch? Eenmaal toevertrouwd aan de ervaren handen van onze experts raak je even alle besef van tijd kwijt.

De kracht van HB Care is dat we met een team van vakvrouwen samenwerken die elk hun specialisaties hebben. Laat je verrassen door de rust en ontspannen sfeer die we creëren en geef je over aan de behandeling van jouw keuze.
Elk individu is weer anders en daarom stemmen wij de behandelingen volledig af op jouw wensen en behoeften. Daarbij maken we gebruik van kappers en beautyproducten van de hoogste kwaliteit voor een optimaal resultaat. We werken met topmerken als: Kerastase, Shu Uemura, Redken, Susan Posnick en Medik8.

We bieden eveneens een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op: anti-aging/verjonging, het oplossen van huidproblemen en make up. Behandelingen die je van een topinstituut mag verwachten.

Een nieuwe look? Wil je de stress van je afschudden? Kortom, ben jij toe aan een bewust moment voor jezelf? De deur van de HB Care staat altijd voor je open.

Van dinsdag tot en met zaterdag hebben we ruime openingstijden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di
-
Wo
-
Do - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HB Care Haar en Beauty in Pastoriestraat 40, Duiven Gelderland 6921 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6921 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825304]