Liemerije Locatie Droostaete

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fuutstraat 52 , 6921 WJ Duiven, Gelderland

E-mail

Over Liemerije Locatie Droostaete

Droostaete is in mei 2012 in gebruik genomen Droostaete heeft een warme uitstraling en een kent een huiselijke sfeer. Medewerkers, vrijwilligers en familieleden zorgen er samen voor dat iedereen zich er thuis voelt.
Er zijn twee woonafdelingen in Droostaete. Op De Korenbloem wonen 25 ouderen met lichamelijke problemen en op afdeling De Sering wonen 25 ouderen met dementie. In iedere woning wonen ongeveer zes bewoners.
De huiskamer is de centrale plek waar het dagelijks leven zich voor het grootste deel afspeelt. Net als thuis worden er aan de keukentafel gezelschapsspellen gespeeld, de krant gelezen en samen gegeten.
De dagbehandeling De Anemoon is bedoeld voor ouderen met dementie die nog thuis wonen maar wel behandeling en begeleiding nodig hebben.
In de oefenzalen en behandelruimtes behandelen de paramedici van Liemerije onze bewoners en cliënten die nog thuis wonen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Liemerije Locatie Droostaete in Fuutstraat 52, Duiven Gelderland 6921 WJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Psycholoog diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Psycholoog per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6921 WJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817834]