Makro Kerstpakketten Duiven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dijkgraaf 21 , 6921 RL Duiven, Gelderland

E-mail

Over Makro Kerstpakketten Duiven

Uw medewerkers verrassen na een jaar hard werken? Al 47 jaar helpen wij onze klanten met veel plezier aan de mooiste eindejaarsgeschenken.

Ieder jaar selecteren wij met grote zorg de heerlijkste lekkernijen, mooiste geschenken en nieuwste trends op gebied van eindejaarsgeschenken. Alles om er voor te zorgen dat u uw medewerkers en relaties kunt verrassen!
Het thema van 2015 is 'Originele kerst, maak het samen'. De belangrijkste trends hebben wij doorvertaald in onze pakketten. Zo hebben we voor u 'De Proeverij' met een multifunctioneel krijtbord/serveerplank en een exclusief 'Riverdale'-pakket bestaande uit natuurlijke materialen.

De voordelen van Makro Kerstpakketten
- marktleider in eindejaarsgeschenken
- totaalleverancier: van kerstpakket tot online keuze cadeau tot kerstmarkt
- 16 showrooms, webshop, accountmanagers en 17 Makro-vestigingen
- snelle, betrouwbare service
- ruim 45 jaar ervaring
- afspraak = afspraak
- stipte bezorging

Makro Kerstpakketten is de formulenaam van Inpak Centrale Nedema (ICN). ICN is net als de Makro-vestigingen een onderdeel van het wereldconcern METRO. Makro Kerstpakketten bewaakt zorgvuldig voor u het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en after sales van uw kerstcadeaus. En dit al meer dan 45 jaar!

Historie
Sinds de opening van de eerste Makro-vestiging in 1968 in Amsterdam, bleek al snel dat klanten met Makro-artikelen hun eigen kerstpakketten samenstelden. De Makro-medewerkers maakten, als extra service, na sluitingstijd feestelijke pakketten voor deze klanten. Met de opening van meer vestigingen ging daar zo veel werk in zitten dat Makro medio jaren zeventig in Barneveld een eigen inpakcentrale verwezenlijkte. Tegelijk werden in de Makro-vestigingen showrooms ingericht waar klanten hun kerstpakket konden samenstellen. Sinds 1990 huist de inpakcentrale in Duiven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gift Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Duiven Gelderland

Is Makro Kerstpakketten Duiven in Dijkgraaf 21, Duiven Gelderland 6921 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6921 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227855]