Personeel-Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eilandplein 478 , 6922 ER Duiven, Gelderland

E-mail

Over Personeel-Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie

Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie is uw professionele en persoonlijke uitzend- en payrollbureau in Duiven (Gld). In heel Nederland zorgen wij voor uitzendkrachten op de juiste plaats. Wij zijn sinds 2004 een begrip in het uitzendwezen.

Personeel Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie uit Duiven regelt de juiste mensen voor de juiste functies. Dankzij onze langdurige en goede contacten bij zowel werkgever als werknemer zijn wij perfect in staat vrijwel iedereen naar volle tevredenheid te plaatsen. Voor fulltime functies maar ook voor parttime betrekkingen. Ons team van enthousiaste specialisten stelt alles in het werk om u aan het werk te krijgen of uw bedrijf van de beste mensen te voorzien. Voor vrijwel alle mogelijke banen hebben wij de mensen in ons bestand die volledig zullen passen bij uw bedrijf en de werksfeer. Wij kijken naar uw specifieke wensen en vinden voor u de persoon met de beste opleiding en werkervaring. Het persoonlijke aspect is natuurlijk ook van belang en wij laten dit dan ook meetellen in de afweging en de daadwerkelijke plaatsing.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Personeel-Direkt Payroll Services & Uitzendorganisatie in Eilandplein 478, Duiven Gelderland 6922 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijke Dienstverlening diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Zakelijke Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6922 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825691]