Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eltensestraat 3 , 6922 JA Duiven, Gelderland

E-mail

Over Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

De huidtherapeuten van uwhuidtherapeut zijn werkzaam in een aantal individuele praktijken in Duiven en Doesburg in Gelderland.

De huidtherapeut behandelt mensen met een zieke of beschadigde huid. Doel van de behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking t.g.v. een huidaandoening.

Op onze site vindt u (boven in de menubalk)informatie over huidaandoeningen die behandeld kunnen worden door de huidtherapeut, zoals (lymf-)oedeem, acne, overbeharing, littekens enz. Tevens kunt u informatie vinden over de vergoedingen, het beroep huidtherapeut en wetgeving binnen de huidtherapeutische zorg en dienstverlening.

De behandeling van de huidtherapeut kan in vele gevallen een goede aanvulling zijn op de behandeling bij uw arts of specialist.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met een van de huidtherapeuten of het contactformulier op onze website invullen.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/praktijkvoorhuidenoedeemtherapiedzweers/

Categorieën: Endodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie in Eltensestraat 3, Duiven Gelderland 6922 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6922 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826660]