Putte Administratieve Dienstverlening P vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cannenburchallee 11 , 6921 JV Duiven, Gelderland

E-mail

Over Putte Administratieve Dienstverlening P vd

Peter van de Putte, administratief dienstverlener. Een betrouwbare partner voor administraties, belastingzaken, jaarrekeningen, financiële adviezen, salarisverwerking en startersbegeleiding.

Ik ben als zelfstandig professional werkzaam.Mijn klantenkring is heel divers. Van particulieren en kleine bedrijven (o.a. ZZPers en freelancers) tot grote rechtspersonen (BVs met en zonder holdingstructuur).

Mijn werkwijze zal niet echt veel verschillen van de manier van werken van collega-bedrijven.
Wat bij mij voorop staat, is dat mijn directe contact met mijn opdrachtgevers, niet kortdurend maar blijvend zal zijn. Mijn betrokkenheid met het bedrijf van mijn opdrachtgevers maakt, dat ik mijn kennis optimaal kan inzetten en gebruiken.

De meeste werkzaamheden doe ik zelf, maar bij zeer specifieke fiscale vragen kan ik terugvallen op externe adviseurs uit mijn netwerk. Daarnaast is ook de salarisadministratie een onderdeel dat ik uitbesteed. In een samenwerkingsverband met een extern bureau kan ik deze dienstverlening aanbieden.

Na een oriënterend gesprek kan desgewenst een offerte op maat gemaakt worden.
De werkzaamheden kunnen op locatie of bij mij thuis plaatsvinden. Dit pas ik graag op uw wensen aan.

Ik nodig u dan ook graag uit om contact met mij op te nemen, zodat wij een afspraak kunnen maken om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Putte Administratieve Dienstverlening P vd in Cannenburchallee 11, Duiven Gelderland 6921 JV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Duiven Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duiven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duiven Gelderland, 6921 JV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818562]