Berg Installateurs BV Van den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vening Meineszstraat 1 A , 6717 AJ Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Berg Installateurs BV Van den

Welkom bij VandenBerg Installateurs BV
VandenBerg Installateurs BV is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de utiliteit- en woningbouw.

Onze opdrachtgevers zijn hotels, restaurants, productiebedrijven, (gemeentelijke) overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Wij zijn op korte termijn in het bezit van KOMO Instal certificaat (BRL6000) en zijn door het NCP gecertificeerd als installatiebedrijf voor brandmeldinstallaties.

Een sterk team op het gebied van gas, water en elektra

Groot zijn en toch klein blijven.
Dan ben je qua prijs en service een interessante partner voor het MKB. Dat is dan ook de reden dat VandenBerg Installateurs uit Ede, Van de Blaak technische installaties en Van Grootheest CV- en loodgietersbedrijf, beide uit Harskamp, hun krachten hebben gebundeld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berg Installateurs BV Van den in Vening Meineszstraat 1 A, Ede gld Gelderland 6717 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6717 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3703253]