Heksenketel Restaurant Eetkamer De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Stationsstraat 4 , 6711 AG Ede gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Heksenketel Restaurant Eetkamer De

Eetkamer De Heksenketel is na de brand in de zomer van 2015 in februari 2016 heropend in een nieuw pand, in de buurt van het Museumplein waar ze eerder bijna 20 jaar hun restaurant hadden.

De keuken staat bekend om het uitgesproken en gedurfd smaakpatroon; de spare ribs zijn te bestellen met verschillende pittige marinades. Pittig is echt pittig!
Zij serveren, op de lavagrill bereid, het beste Amerikaanse en Australische kwaliteitsvlees van Amerikaanse graangevoerde runderen en van de Black (Aussie) Angus.
Zo kan je er naast 'gewone' Hollandse invloeden ook Italiaanse invloeden tegenkomen, maar ook Aziatische. De bekende Cajun-keuken heeft eveneens een vast plaatsje veroverd op de menukaart en nog steeds zijn de vele huisgemaakte gerechten en sauzen een belangrijke basis.

Laat je verrassen, je vindt er een wereld aan smaken: van lekker Hollands tot Oosters pittig!

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Do
-
Vr - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Heksenketel Restaurant Eetkamer De in Nieuwe Stationsstraat 4, Ede gld Gelderland 6711 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6711 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816130]