Jansen Beglazing & Schilderwerk BV Johan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fahrenheitstraat 24 , 6716 BR Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Jansen Beglazing & Schilderwerk BV Johan

Onze glasservice voor het glasnoodherstel kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij maken in dit geval een noodvoorziening, dit kan bestaand uit een ruit kitten op het glas of een houten plaat. Wij kunnen dan natuurlijk ook gelijk de definitieve ruit inmeten en deze op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 plaatsen.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen bij het vervangen van lekke ruiten, het vervangen van enkel glas voor dubbel glas en het vervangen van standaard isolatieglas voor HR isolatieglas en dergelijke. Wij kunnen u ook adviseren over het toepassen van veiligheidsglas, brandwerend glas, zonwerend glas en dergelijke.

Wij voeren ook alle soorten buiten- en binnenschilderwerkzaamheden uit. Onderhoud aan de buitenzijde is erg belangrijk, daarbij kunnen wij u adviseren en ontzorgen.

Ook voor al het binnenschilderwerk staan wij voor u klaar en proberen wij kort en daadkrachtig te werken zodat de minste overlast voor de bewoners ontstaat. Dit in samenwerking met een goed overleg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jansen Beglazing & Schilderwerk BV Johan in Fahrenheitstraat 24, Ede gld Gelderland 6716 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6716 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819055]