Kurt Taxi

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Uiterwaalhof 21 , 6717 ZG Ede gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kurt Taxi

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten taxidiensten, te denken aan schipholtaxi, airporttaxi naar alle luchthavens in heel Europa. Wij garanderen de goedkoopste prijsgarantie. Ziet u elders een goedkopere tarief, laat het ons weten en wij wijzigen ons prijs!

U mag van ons verwachten dat de chauffeur goed Engels en Duits spreekt, met een schone auto op tijd aan komt. Voor zakelijke klanten kunnen wij op factuur rijden.

Naast dat wij actief zijn binnen de taxibranche, zijn wij ook actief binnen de transportsector ( goederenvervoer). Wij beschikken uiteraard over een eurovergunning wat afgegeven is door NIWO. Transportsector wordt voor rekening genomen door Monnet Logistics Europe, wat tevens een onderdeel is van Taxi Kurt.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ede.taxi/

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kurt Taxi in Uiterwaalhof 21, Ede gld Gelderland 6717 ZG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6717 ZG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822373]