Rietberg Hoorzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veenderweg 107 , 6713 AD Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Rietberg Hoorzorg

Van harte welkom bij Rietberg Hoorzorg: ” De minder goed horende medemens, een zo goed mogelijke hooroplossing bieden, met de modernste middelen die er maar te bedenken zijn”.
Naast een speciaal ingerichte geluidsarme meetkamer, beschikken we over een 'geluidsbelevenis ruimte'. In deze ruimte kunt u direct met het aangemeten hoortoestel ervaring opdoen bij het beluisteren van TV en bijvoorbeeld muziek. Voor de 'ervaringsdeskundigen' hebben we een demoruimte waar we verder ingaan op aanvullende hoorhulpmiddelen.

Met de huidige hoortoesteltechniek kunnen mooie resultaten bereikt worden, maar geldt dat ook voor uw specifieke gehoorsituatie? Mij is opgevallen dat een verkeerd verwachtingspatroon zeer teleurstellend werkt!. Een gedegen uitleg wat men reëel van een hoortoestelaanpassing mag verwachten, de juiste uitleg van de beperkingen én de extra mogelijkheden die er in de huidige tijd te bieden zijn, zal voor u zeer verhelderend werken!
Graag gaan wij de uitdaging met u aan!

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rietberg Hoorzorg in Veenderweg 107, Ede gld Gelderland 6713 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6713 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818929]