Studiebegeleiding Ede

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van der Heijdenlaan 1 , 6711 KH Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Studiebegeleiding Ede

Bij Studiebegeleiding Ede kunnen leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs en het Basisonderwijs terecht.
Wij verzorgen huiswerkbegeleiding, brugklasbegeleiding, bijlessen, Remedial Teaching, Begrijpend Lezen, Individuele Studiebegeleiding/Examencoaching. Ook is er een Training Versteviging Zelfvertrouwen. In mei worden er voor
enkele vakken examentrainingen aangeboden, afhankelijk van de vraag.

Studiebegeleiding Ede kan dankzij de kleinschalige opzet met verschillende vormen van begeleiding flexibel inspelen op individuele problemen.

Wij gaan ervan uit dat wanneer de motivatie, het verantwoordelijkheidsgevoel en de zelfstandigheid van de leerling gestimuleerd worden, dit tot een positievere werkhouding zal leiden - met als gevolg betere resultaten.

Het "leren leren" is ons uitgangspunt, waarbij de leerling zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar prestaties.
Alleen op deze manier bereik je een blijvende verbetering. Ooit moet de leerling weer zelfstandig - en met plezier in het leren - verder.

Studiebegeleiding Ede is opgericht in 1990 door Christa Edelmann, die als docente Duits vele jaren ervaring in het regulier onderwijs en de volwasseneneducatie heeft.
Dankzij toegewijde medewerkers – zowel ervaren docenten als bekwame studenten – behaalt Studiebegeleiding Ede elk jaar weer zeer goede resultaten. Wij zijn dagelijks direct bereikbaar, hanteren redelijke tarieven en zijn lid van de brancheorganisatie LVSI.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tutoring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Studiebegeleiding Ede in Van der Heijdenlaan 1, Ede gld Gelderland 6711 KH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6711 KH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3742003]